Reede, juuli 1, 2022
 

Pärastlõuna fotograafiga Tuuletornis

Käina elamuskeskuses Tuuletorn avatud Kristiina Gilts Stenhardti fotonäitus “Unerännud”. Nüüd saatis autor kutse, milles teatas, et kõik huvilised on tere-tulnud laupäeval, 9. juulil kell 16 algavale “Pärastlõunale fotograafiga”, kus ta ise on kohal ja räägib lähemalt sellest näitusest.
Kristiina Gilts Stenhardti fotonäitus Tuuletornis jääb avatuks kogu selleks suveks, kohtumine autoriga aga on ainukordne võimalus.
Stockholmis töötav arhitekt Kristiina Gilts Stenhardt jäädvustas 2011. aastal fotodel meie nukuema Lea Sibul-Poola. Toona kirjutas Hiiu Leht, et Eesti päritolu, kuid Rootsis elav arhitekt ja fotograaf Kristiina Gilts Stenhardt jäädvustas Kärdla nukuteatri kunstilise juhi Lea Sibul-Poola oma fotodel, mis leidsid koha autori portfoolios. Üks Stockholmi galerist valis tookord Kristiina Gilts Stenhardti 60 pildist neli paremat ja üks neist neljast oli foto Least koos ta nukkudega. 2010. aasta suvel korraldas fotograaf Soera talumuuseumis oma esimese avaliku fotonäituse Hiiumaal.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411