Reede, juuli 29, 2022
 

Neli ajalehte esmas­päeviti poodidesse ei jõua

Alates augustist lõppeb esmas­päeviti nelja paber­lehe müük müügi­punktides, kuna ajakirjanduse hulgimüüja Lehepunkt otsustas majanduslikel põhjustel esmaspäeviti oma tarned lõpetada. Muudatus ei puuduta paberlehtede tellijaid.
Esmaspäeviti ei saa jaemüügist enam Õhtulehe, Eesti Päevalehe, Postimehe ning Lõuna-Eesti Posti­mehe paberlehte, kuna need on Eestis müüdavast aja­kirjandusest ainsad esmaspäeval ilmuvad väljaanded, teatas Lehepunkt.
Oma kodulehel põhjendas Lehepunkt otsust turu­situatsiooniga, kus kütuse­hinnad on teinud väga suure tõusu, Lehepunkti portfell on vähenenud kolmandiku võrra seoses Vene­maa päritoluga toodete vahendamise lõpetamisega ja müügidünaamika muutusega.

HIIU LEHT

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411