Reede, juuli 1, 2022
 

Hiiumaa meistriks jalgpallis tuli Käina United

KRISTI LINKOV
71 noort meest alustasid kuumal pühapäeval teekonda Hiiumaa meistritiitli poole, kui peakohtunik Mario Degtjov kell 10 pallid mängu pani.
Kaheksa võistkonda jagati kahte alagruppi, kust kolmanda-neljanda koha peale mängima võitlesid end välja JK Kääpa ja FC Emmaste. Võitjana väljus duellist FC Emmaste seisuga 2:0 ning võitu panustasid Sten Kerk, Karl Johanson, Riho Tärk, Taaniel Remmelg, Tobias Remmelg, Jonatan Saarnak, Kristjan Ugam ja Hargo Liiving. Klubi juhatuse liikmelt Kaupo Valtingult said nad kaela pronksmedalid.
Finaalmängus läksid omavahel kokku Käina United ja FC Hucatus, kus Kermo Platovi kübaratriki abiga viisid kulla ja meistritiitli koju käinakad, koosseisus Quentin Chammard, Tanel Klee, Kermo Platov, Jaagup Kopli, Kasper Pisa, Karl Värva, Karl Markus Kivioja, Henri Paulus ja Argo Raudvee.
Nad alistasid 4:2 FC Hucatuse, kellele seekord teenitult said kaela hõbemedalid. Võistkonna koosseisus mängisid Holger Sepma, Sander Karu, Karl Johan Kastein, Sander Laur, Mihkel Naukas, Ken Pähn, Imre Riik, Hendri Tärnu ja Martin Salf.
Korraldajad MTÜ Hiiumaa Jalgpall juhtgrupist andsid välja eriauhindu, millest üks – suurim väravakütt – oli magus nii mõnegi palluri jaoks, kuid tiitli viis koju võitjavõistkonna mängija Jaagup Kopli, kes lõi turniiri käigus 14 väravat. Temale järgnesid Kermo Platov, Tobias Remmelg ja Jonatan Saarnak. Jonatan Saarnak viis koju ka parima noormängija auhinna, mille oli välja pannud meie võistluse hea toetaja – iSport.ee Turniiri parimaks väravavahiks valisid korraldajad imetõrjeid teinud turniiri vanima osaleja Hindrek Luubi JK Kääpa võistkonnast.
Suurima üllataja tiitel omistati Rando Küttimile Kõpu Dünamo/Luigest ning innukaima mängijaks valiti
Aleksander Silk Kõpu Dünamo/Luige meeskonnast.
Hiiumaa Jalgpalli tegevjuhile Georg Linkov ütles, et talle jättis eriliselt positiivse mulje just Kõpu Dünamo hingestatud ja võitluslik mäng. Kuigi nad ei mängi iganädalast liigajalgpalli, suutsid nad siiski tekitada oma vastastele korralikku peavalu ja tegid üsna ruttu selgeks, et nendega peab arvestama. Igati positiivne suhtumine!
MVP tiitel ehk võistluse parima mängija tiitel, mis muidugi on võimalikest kõige magusam, läks võitjavõistkonda ning teenitult Kermo Platovile.

KRISTI LINKOV
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411