Teisipäev, juuni 14, 2022
 

Mopeedid pole alati ohutud

38aastane mees kaotas Emmaste-Tohvri teel sõites kontrolli mopeedi üle, kukkus ja toimetati Hiiumaa haiglasse kontrolli. See, suhteliselt õnneliku lõpuga liiklusõnnetus juhtus reede päeval Emmastes Pärna külas. Sama päeva hilisõhtul aga juhtus Viljandimaal Päidre külas õnnetus mopeediga, mille juht hukkus. Mopeediga proovisõitu tegema läinud 42aastane naine kaldus teelt välja ja sõitis tiiki. Naise leidsid teda otsima asunud kaaslased, kuid kahjuks ei õnnestunud tema elu päästa.
“Esialgsetel andmetel läks naine Päidre külas asuvale teele mopeediga proovisõitu tegema ning ei tulnud masina juhtimisega toime, kaldus paremale teelt välja ja sõitis tiiki,” ütles Viljandi politseijaoskonna välijuht Janar Ressar Delfile. Ressari sõnul juhtus õnnetus kuival kruusakattega teelõigul ja esialgsetel andmetel ei kandnud juht kiivrit.
Välijuht ütles, et kuigi õnnetuse üksikasjad on veel täpsustamisel ja juhi võimaliku joobe selgitab ekspertiis, tuleb igal sõidukijuhil enne sõitma asumist kriitiliselt hinnata oma terviseseisundit ning loobuda sõiduki juhtimisest, kui see on ohuks nii talle kui teistele. Politsei tuletab meelde, et alkoholi­joobes ei tohi sõidukit juhtida ja paneb kõigile südamele, et kui näete joobes inimest, kes tahab rooli istuda, tuleb teda võimalusel takistada või kutsuda abi numbril 112. “Selliselt võib päästa inimese elu,” ütles välijuht.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411