Teisipäev, juuni 21, 2022
 

Marguse etenduse pileteid veel jagub

Eelmisel aastal esietendunud “…ja Margus Nõukogude armeest” näeb Kärdla sadama jahtide ellingus ka sel suvel. Mullu aprillis müüdi etenduste 2500 piletit läbi kahe päevaga ja hiidlastele tuli teha lisaetendus. Tänavu on kavas 13 etendust ja läbi on müüdud vaid 2. juuli etendus, teistele on pileteid veel saada.
Algselt oli etenduse reklaamplakatil loo autori ja peategelase Margus Tabori Vene sõjaväemundris portree. Kui Venemaa veebruarikuus iseseisvat Ukraina riiki ründas, leiti, et see ei sobi. Esialgu lisasid korraldajad plakatile vaprate Ussisaare võitlejate vastuse Vene sõjalaevale Moskva meeskonna käsule alla anda, hiljem vahetasid välja ka pildi. Nüüd on  reklaamplakatil akordioni mängiv koolipoiss Margus.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411