Teisipäev, juuni 28, 2022
 

Kirjandusfestival pakub tasuta filme

Alates eilsest on kõik filmisõbrad oodatud Kärdla kinno osa saama Hiiumaa kirjandusfestivali filmiprogrammist. Algul Põhjamaadele keskenduv filmiprogramm päädib püha­päeval, 3. juulil Saksamaa filmiga “Armas Thomas”, mis Pimedate Ööde Filmifestivalil võitis Grand Prix.
Esmaspäevast neljapäevani linastub igal õhtul kaks Põhja­maade filmi, sh kell 18 lastefilm. Kõikidele seanssidele on sissepääs tasuta! 1. juulil toimub kirjandusfestivali raames ka Öökino šampanjabaari Kork terrassil. Sinna peavad huvilised pääsme lunastama.
Kirjandusfestivali filmiprogrammiga saab tutvuda veebis hiiumaakino.ee
Esimene Hiiumaa kirjandusfestival kestab kolm päeva, 1.–3. juulini Kärdla sadamas.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411