Teisipäev, juuni 7, 2022
 

Eesti loopealsete taastamise projekt Euroopa parim

Äsja valis Euroopa Komisjon keskkonnaameti projekti “Elu alvaritele” ehk “LIFE to alvars” tuhandete projektide hulgast parimaks LIFE-projektiks Euroopa kaitsealade võrgustikus. Keskkonnaameti pea­direktor Rainer Vakra ütles pressiteate vahendusel, et tegu on suure tunnustusega ameti ja kõikide projekti panustanute tööle.
Loopealsete taastamise projekti tegevused leidsid aset aastatel 2014–2019 Hiiu-, Saare-, Lääne-, Pärnu- ja Muhumaal, kokku ligi 2500 hektaril. Kaasatud oli enam kui 600 eramaaomanikku, 40 talunikku ja 20 taastamisega tegelevat ettevõtet.
Projekti eelarve oli 3,7 miljonit eurot, millest Euroopa Liidu panus oli 2,8 miljonit eurot. Kesk­konnaameti projekti partnerid olid Tartu Ülikool, Eesti Maaülikool ja Pärand­koosluste Kaitse Ühing.

KATI KUKK

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411