Reede, juuni 17, 2022
 

Autojuhid said liiklusõnnetustes viga

Pühalepa osavalla Tempa külas sõitis esmaspäeval, 13. juunil kraavi sõiduauto, mille juht sai viga. Päästjad aitasid kannatanu kraavi sõitnud autost välja tõsta ning andsid ta kiirabile üle. Õnnetus juhtus kella kahe paiku päeval.
6. juuni varahommikul kella nelja ajal põrkas sõiduauto Arukülas, umbes 3 km kaugusel Heltermaa sadamast, maanteel kokku põdraga. Päästjad andsid viga saanud juhi üle kiirabile, eemaldasid masinalt süttimisohu ja teisaldasid selle teelt. Kokkupõrke tagajärjel hukkunud põdra viisid päästjad tee pealt ära, andsid üle jahimeestele ja puhastasid sõidutee.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411