Reede, mai 6, 2022
 

Saarel kolm välimeediaekraani

Harda Roosna | Hiiu Leht
Hiiumaale püstitati esimesed suured välimeediaekraanid, mis suuremates linnades ammugi laialt kasutusel. Esimese paigaldas TS Laevad paar nädalat tagasi Rohuküla sadamasse. Üks sai paika mullu põhjalikult remonditud Tuuru maja juurde, teine Käina elamuskeskuse lähedale. ASi Move Media töömehed, kes ekraani paigaldasid, ütlesid, et kuus paigaldavad nad paarsada ruutmeetrit väliekraane. Nende kahe paigaldamise tellis ettevõttelt Hiiumaa turismiklaster, mis sai selleks toetust nn MATA meetmest, mis mõeldud maakondlikeks arendusprojektideks. Klastri juhi Kristel Üksvärava sõnul kulub veel nädal või paar, kui ekraanid ka pilti näitama ja infot jagama hakkavad.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411