Reede, mai 27, 2022
 

Päästjad kustutasid järelevalveta jäetud lõkke

Kolmapäeval, 25. mail kella kaheksa ajal õhtul anti häirekeskusele teada, et Kärdlas Väike-Sadama tänaval põleb ettevõtte territooriumil järelevalveta jäetud lõke, mis ohustab metsa ja hooneid. Päästjad võtsid ühendust omanikuga, kes avas lukustatud väravad, et päästjad saaksid ohtliku tulekolde kustutada.
Päästeamet tuletab meelde, et lõket tuleb valvata ja hoida käepärast tulekustutus­vahend – näiteks ämber veega, tulekustuti või veega täidetud voolik. Enne lõkke juurest lahkumist tuleb aga veenduda, et see oleks täielikult kustunud. Vajadusel valada lõkkekoht veega üle või katta pinnasega.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411