Reede, mai 6, 2022
 

Orienteerumisneljapäevakud kutsuvad

Hiiiu Leht
Selle aasta orienteerumisneljapäevakud algasid 5. mail Paladel. Kokku on kavas 20 osavõistlust Hiiumaa erinevatel maastikel. Traditsiooniliselt saavad osavõtjad valida endale jõukohase raja: kas pikk 5–6 km, keskmine 4–5 km, lühike 1–2 km või valikorienteerumine. Kohapeal algajatele abi enne rajale minekut. Start avatud kella 17–19ni. Info ja tulemused leiate www.hok.ee
AS Sportland premeerib kõiki, kes osalevad 18–20 päevakul, jooksujalanõudega. Noortele preemiaks lisaks veel seljakott. Iga kord loositakse noorte vahel välja ka 3 šokolaadi. Tulge aktiivselt liikuma!
Toimumispaigad on lisatud tabelina.
Päevakuid toetavad AS Sportland, Hiiumaa vald, AS Jetoil, COOP Hiiumaa, Hiiumaa Spordiliit, Eesti Orienteerumisliit.

HOK

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411