Reede, mai 27, 2022
 

Nööbist kinni

KULTUURIMINSTEERIUM
Hiidlaste korvpalliklubi Askus korraldas hiljuti korvpallipoistele meistri­võistlused, trenne käib andmas Hiiumaalt sirgunud mängija Martin Paasoja. Mida on veel kavas teha selleks, et korvpallihuvi Hiiumaa laste ja noorte, sh ka tüdrukute seas kasvatada?
Vastab KK Askus mängiv treener Risto Merimaa: “Korvpall Hiiumaal on kindlasti tõusuteel. Praegu meil tüdrukute gruppe eraldi pole, kuid esimese klassi trennides on poisid ja tüdrukud segamini. 2009 ja 2010 sündinud poistel on kindlasti aasta jooksul olnud kõva areng ja tore oli see, et turniiril elasid ka lapsevanemad ning pere­konnad poistele kõvasti kaasa. Järgmisel aastal tahaks esimese võistlusväljundi pakkuda ka 2013 ja hiljem sündinud poistele. Suvel juunikuus on plaanis laager, kuhu tuleb meil USAst pärit, kuid peale mängijakarjääri Eestisse elama jäänud ameeriklane Howard Frier. Loodan, et temalt saavad mängijad veel rohkem sädet silmadesse.”

Küsis HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411