Reede, mai 13, 2022
 

Mitmed kabe­võistlused peetud

Aprillis toimusid Elvas Eesti kadettide meistrivõistlused vene kabes. Neidude võistlusel sai Kätlin Mast 14 võistleja hulgas 4. koha. Natuke jäi medalist puudu. Võitis Jõgeva mängija Nona Nano. Poiste võistluse võitis Priit Lokotar Nõmmelt.
1. mail toimus traditsiooniline sõpruskohtumine Lääne- ja Ida-Kärdla vahel. Lääne-Kärdla võitis tulemusega 22:6. Kahe võiduga olid Lääne-Kärdla võistkonna parimad Kaljo Pihlamets ja Tiit Rohtvee. Nüüd on üldseis Lääne-Kärdla kasuks 10:7.
Tallinnas toimusid Eesti meistrivõistlused 100ruudulises kiir- ja välkkabes. Hiiumaa Kabeklubist võttis osa kaks meest ja neli neidu. Kiirkabes oli 11 naise hulgas parim Emilia Kello Nõmmelt. Meie võistlejate tulemused: 7. koht Kätlin Mast, 8. koht Triin Unt, 9. koht Brigid-Ly Palkman ja 10. koht Teili Unt.
Välkkabes oli 12 naise hulgas parim Merilii Jalg Jõgevalt. Meie võistlejate tulemused: 8. koht Kätlin Mast, 9. koht Teili Unt, 11. koht Brigid-Ly Palkman ja 12. koht Triin Unt.
Meeste võistlusel võitis mõlemas kabes suurmeister Urmo Ilves, teine oli Priit Lokotar ja kolmas Raivo Rist. Taivo Rist oli kiirkabes 10. kohal ja välkkabes 7. kohal.

Raivo Rist
Hiiumaa Kabeklubi

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411