Reede, mai 20, 2022
 

Kertu Suve esindab Kõrgessaare osavalla noori

Harda Roosna | Hiiu Leht
Noorte esindajaks Kõrges­saare osavalla­kogus valiti kohalik noortejuht Kertu Suve. Seni osavallakogus noori esindanud Robin Niidas, kes elab ja töötab mandril, loobus oma kohast. Kuna Niidasel asendaja­liiget polnud, kes tema asemele asuks, tuli valida uus esindaja.
Kertu Suve, kes töötab Kärdla noortekeskuse Kõrges­saare noortemajas, valiti osavallakogusse reedel ja oli ainuke kandidaat. Kuna muutused osavallakogu koosseisus kinnitab valla­volikogu, saab Kertu Suve ametlikult osavallakogu liikmeks peale volikogu kinnitust. Esmaspäeval osales ta osavallakogu koosolekul külalisena ning osavallakogu määras ta enda esindajaks Kärdla noortekeskuse hoolekogusse.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411