Reede, mai 20, 2022
 

Airi Ilisson kutsuti sotside kommunikatsioonijuhiks

Erakogu
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kommunikatsioonijuhiks asub ajakirjanik ja kommunikatsiooniekspert Airi Ilisson.
Ilissonil on varasemalt laialdane kogemus nii meedia­tööst ajakirjanikuna kui ka kommunikatsiooni- ja turundusjuhina nii avalikus kui erasektoris. Hariduselt ajakirjanik ja teletoimetaja, on Ilisson töötanud aja­kirjanikuna Eesti Päevalehes ja Äripäevas, tegevtoimetajana ajakirjas Anne, turundusdirektorina Rahva Raamatus ja Estravelis ning kommunikatsioonijuhina tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ametis ning haridus- ja teadusministeeriumis. Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kommunikatsioonijuhiks siirdub Ilisson PR-agentuurist Callisto.
2004. aastal sai Ilisson parima noore ajakirjaniku preemia, aastal 2005 oli Bonnieri preemia nominent. Ilisson avastas ajakirjanduse Hiiu Lehe esimese peatoimetaja Anu Pallase käe all ja läks Tartu ülikooli ajakirjandust õppima, ka on ta olnud Hiiu Lehe toimetuses praktikal.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411