Teisipäev, mai 3, 2022
 

EKA Eiffeli seminari näeb veebis

Sel neljapäeval, 5. mail toimub Eesti Kunstiakadeemias (EKA) Gustave Eiffeli tuletornidele pühendatud seminar ja laupäeval, 7. mail kell 18 avatakse Käinas elamuskeskuses Tuuletorn näitus “Ristna Eiffel”.
Kunstiakadeemia dotsent dr Riin Alatalu märkis, et seminarile on tulemas erakordselt põnevad esinejad – Eiffeli lapselapselapselaps Myriam Larnaudie-Eiffel ja tuntud tuletornideuurija Vincent Guigueno.
“Seminari korraldab meie doktorant arhitekt Indrek Laos, kes uurib Eiffeli tuletorne ja loomulikult ka seoseid Eestiga,” lisas Alatalu. Hiiu Leht avaldas mullu 7. mai lehenumbris Laose uurimuse Ristna tuletorni saamisloo kohta.
Seminaril otsitakse vastust küsimusele, mis on ühist Eiffeli tornil, New Yorgi Vabadussambal ja Ristna tuletornil?
Kell 15 algav seminar on jälgitav ka EKA telekanalil aadressil https://tv.artun.ee/eka. Lähemat infot seminari kohta leiab EKA kodulehel www.artun.ee

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411