Reede, mai 13, 2022
 

Askuse noored hõbedal

KK ASKUS
Üle kümne aasta peeti noorte­turniir Kärdla Kevad minikorvpallis 2010 sündinud poistele. Hiidlaste korvpalliklubi Askus noored võõrustasid nelja võistkonda ja jätsid hõbemedalid endale. Visalt esikohakonkurentsis püsinud korvpalliklubi Askus võistkonnal tuli napilt alla vanduda Orissaare Spordi võistkonnale, kolmas oli KK Keila, neljas Läänemaa SK ja viies SK Nord 2011 võistkond.
Viskevõistluse kolm paremat olid: 1. koht Joosep Luht (Orissaare) 2. koht Priido Rõmmel (Askus) 3. koht Ekke Paivel (Oris­saare). Võistlejaid autasustas meie oma tippmängija Martin Paasoja.
Askus mängis koosseisus Cristian Hirvelaan, Jesper Kalmus, Oskar Lips (parim mägija), Robert Randmaa, Priido Rõmmel, Mihkel Saar, Kristofer Tootmaa, Kaspar Voolaid ja Markus Voolma.
Tore on siia kõrvale ära tuua 2012. aasta aprillis Kõrgessaares selgitatud noortemeistrite korvpallis nimed, kellest nii mõnedki pallivad praeguse Askuse põhimeeskonnas. Võidukas, BC Iglu nime kandnud tiimis mängisid Hiiu Lehe andmetel Heikki Pukk, Jürgen Puuri, Leemet Käär, Priidu Koppel, Robert Lilleõis ja Risto Merimaa.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411