Reede, aprill 1, 2022
 

Tütarlaste U18 EMV võrkpallis peetakse Kärdlas

Erakogu
Sel nädalavahetusel on esmakordselt Hiiumaal võimalik näha Hiiumaa U18 vanusegrupi võrkpallitüdrukuid mängimas. Igapäevaselt Hiiumaa spordikoolis treener Marge Vähteri käe all treenivad tüdrukud võistlevad Eesti meistrivõistluste VI finaalgrupis, mille turniir toimub sel laupäeval ja pühapäeval Kärdlas. Hiiumaale tulevad lisaks Hiiumaa spordikooli tüdrukutele võistlema veel SK Raesport/Jüri, Jõgeva valla SK, Pärnu SK III, ATO spordiklubi.
Mängude korraldamisõigus on alati alagrupi parimal ehk igal võistlusel eelmise võistluse tulemuste järgi – nii tuleb see sisuliselt välja teenida. Marge Vähter on olnud nii tubli ja mängud kodusaarele toonud. Seega ootame kõiki võrkpallisõpru ja ka lapsevanemaid meie tüdrukutele kaasa elama!
Laupäeval, 2. aprillil algavad mängud Kärdla põhikooli võimlas kell 12.30 ning pühapäeval, 3. aprillil Hiiumaa spordi­keskuses kell 10.

KRISTI LINKOV
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: ,

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Ets

    ets. Kes on need kaunid neiud pildil? Huvitav oleks teada meie võrkpalli järelkasvu nimesid.

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411