Reede, aprill 1, 2022
 

Saalihoki Eesti meistriks hiidlase osalusel

VISKOOSA SK
Möödunud nädala­lõpul tuli U14 vanuse­klassis Eesti meistriks Jõgeva SK Tähe/Olivia 08, mis finaalis oli üle EMÜ SK meeskonnast 2:1 (0:1,0:0,2:0). Kolmanda koha mängus võitis HC Vipers/SNSK Punane 12:1 (7:0,3:0,2:1) Valga/Kuusalu esindust.
Eesti meistriks tulnud võistkonnas Jõgeva SK Tähe/Olivia 08 mängib Kõrgessaarest pärit 14aastane Janori Remmelg.
Võistkonna kapten on Marek Rosin, väravavahid Mikk Allika ja Siim Luhamäe. Eesti meistriks tulid Kaidar Sai, Reio Sai, Illimar Miško, Mona Marietta Teppan, Enri Telik, Markus-Lion Räitsak, Rasmus Moora, Janori Remmelg, Markus Aleksander Teppan, Kaarel Eerik Kruus, Ranek Aas, Kert Kristjan Kukk, Gregor Saar, Marcus Õunmaa, võistkonna treener on Mathias Einamann ja peatreener Marko Saksing.
Esindades ka Viskoosa SKd, on Janori Remmelg Eesti saali­hoki Liidu veebilehel oleva arvepidamise järgi mänginud 2021/2022 hooajal PAF esiliiga põhiturniiril kümnel korral, saades kirja kolm väravat ja viis söötu. Hooajal 2020 / 2021 tegi ta Jõgeva SK Tähe/Olivia 08 koosseisus kaasa U14 põhiturniiril ühe mängu, millest ta väravaid ja sööte kirja ei saanud.
Viskoosa SK ridadest on sirgunud varemgi väga häid saalihokimängijaid: Tarvo Kivisilla, Ken Pähn, Alex
Kark jt.

KATRIN KIVIVUORI

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411