Reede, veebruar 4, 2022
 

Holt toob tööpäeviti Kärdlas toidu koju

Ekraanikuva
Hiiumaa koolinoored võtsid oma õpilasfirma nimeks suurte ja edukate eeskujul Holt Hiiumaa ning alustasid koostööd kahe Kärdla söögi­kohaga, et neilt tellitud toit tellijale koju viia.
17. jaanuaril ilmus sotsiaal­meediasse teade, et alates sellest päevast on õpilasfirma pakutav teenus saadaval kella 16–18ni. “Töötame ainult tööpäeva­del. Transpordime toitu ainult Kärdla piirkonnas. Kui soovite tellida, siis kirjutage.” Samas teates on ära toodud kahe Kärdla söögikoha, Mamma Mia ja Ambrosia menüüd ja lingid, kuhu saab tellimuse esitada.
Hiiu Leht loodab edaspidi noorte äriideest ja tublidest tegijatest pikemalt kirjutada, seni aga soovitab firma tegevust tellimustega toetada. Pole ju õpilasfirmade algatusi Hiiumaal eriti palju – juba seepärast väärivad noored ja ettevõtlikud kogu­konna toetust, et saada oma esimene ettevõtlus­kogemus.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411