Reede, jaanuar 21, 2022
 

Spordikeskus sai EOK aunimetuse

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee tunnustas maakonna spordiliitude ettepanekul igas maa­konnas ühte multifunktsionaalset spordihoonet, mis saab järgnevaks kümneks aastaks aunimetuse “EOK poolt tunnustatud spordikeskus”.
Hiiu maakonnas sai selle tunnustuse mullu 12. novembril Kärdlas avatud uus spordikeskus. Au­nimetusi jagas EOK eelmisel nädalal, 13. jaanuaril.
15 aunimetuse saanud objekti seas oli 11 spordi­hoonet- ja keskust, üks tervise­keskus, üks ujula, küla spordirajatised ning Haanja puhke- ja suusakeskus.
Hiiumaa spordikeskuse tutvustuses märgitakse, et keskus pakub suurepäraseid võimalusi harrastada mitmeid spordialasid. Funktsionaalne spordirajatis sisaldab täissuuruses spordisaali ja pealtvaatajate tribüüni kuni 650 pealtvaatajale. Võimalus on mängida jalgpalli, korvpalli, võrkpalli, tennist, sulgpalli ja lauatennist ning tegeleda võimlemisega. Spordihoones on moodne jõusaal, kergejõustikuala koos 60meetrise jooksuraja ja heitealaga. Pärast treeninguid on võimalus lõõgastuda saunas. Lisaks on olemas ruumid koolituste ja seminaride jaoks.
KATRIN KIVIVUORI

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411