Reede, jaanuar 14, 2022
 

Huvi energiatoetuste vastu suur

Hiiumaa vallavanem Hergo Tasuja ütles, et huvi energia­toetuse vastu on Hiiumaal suur – esimese kahe päevaga laekus 181 avaldust. Vallavanem julgustas taotlusi esitama: “Osa­valdade sotsiaaltööspetsialistid, menetlejad ja Käina sekretär jagavad infot nii telefoni teel kui meiliga ning teevad väga tublit tööd taotluste vastu võtmisel ja menetlemisel.”
Valla avalike suhete osakonna juhataja Liina Siniveer lisas, et taotlust saab esitada mugavalt e-teeninduskeskkonnas Spoku. “Kiire viite taotlema leiab ka valla kodulehe avalehelt rubriigist Hetkel tähtis: Energiakulude hüvitamine,” viitas ta. Võimalus on ka laadida kodulehelt alla taotlusvorm, täita ning saata see digiallkirjastatult energiatoetused@hiiumaa.ee
“Kui aga keegi soovib tulla vastuvõtule, siis Kärdlas on loodud selleks eraldi mugav võimalus Nelja Nurga galerii ruumides,” märkis Siniveer. Avatud on see esmaspäevast kuni neljapäevani kella 9–12ni ja peale lõunapausi kella 13–16ni. Sotsiaaltöö­spetsialistid abistavad taotlejaid kõigis Hiiumaa vallamajades.

Toimetaja HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411