Teisipäev, detsember 7, 2021
 

Ühisõppusel võeti Kärdla politseijaoskond valve alla

Laupäeval harjutasid politseinikud õppuse Orkaan raames Kärdla politseijaoskonna läheduses objektikaitset. Jaoskonna ümbruses võis seetõttu liikumas näha tavapärasest rohkem politseinikke ja ka kaitseliitlasi.
Lääne prefekt Kaido Kõplas ütles laupäeva hommikul saadetud teates, et õppuse Orkaan raames harjutab politsei koostöös Kaitseliiduga Eesti-Läti sisepiiri valvamist olukorras, kus toimub ebaseaduslik sisseränne ning tekib vajadus seda tõkestada. “Lääne prefektuuris on selliseid tegevusi harjutatud sel aastal ka varasemalt, lisaks Pärnu­maal planeeritule harjutame Läänemaal, Saaremaal ja Hiiumaal objektivalvega seotud protseduure,” rääkis Kõplas.
HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411