Teisipäev, detsember 7, 2021
 

Kolm osavallavanemat asub ametisse sel nädalal

Harda Roosna | Hiiu Leht
Eelmise Hiiu Lehe loos “Õpetajad haaravad valla juhtohje” kirjutasime ennatlikult, et ametisse sai ka osa osavallavanematest. Tegelikult nii ruttu need asjad ei käinud, kuigi kõik viis kandidaati olid neljapäeval, 2. detsembril lehe trükki­mineku ajaks teada.
Kolm osavallavanemat, Omar Jõpiselg, Liili Eller ja Niels-Peter Rattiste on vallavalitsusel kavas ametisse kinnitada kolmapäeval, 8. detsembril. Järgmisel, 16. detsembri istungil saab vallavolikogu kinnitada nad vallavalitsuse liikmetena.
Emmaste osavalla vanema kandidaat Kadri Taperson ei saanud osavallakogult kooskõlastust ja nüüd peab SDE Hiiumaa piirkond leidma sellele kohale uue kandidaadi. Uuesti koguneb Emmaste osavallakogu järgmisel nädalal.
Kärdla osavalla vanema kandidaat Liisa Randmaa sai reedel osavallakogu kooskõlastuse, aga asub uuele ametikohale jaanuarist.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411