Reede, detsember 17, 2021
 

Aastavahetusel ei kohaldu kella 23 piirang

Valitsus otsustas 31. detsembrist kuni 2. jaanuari hommikuni peatada meele­lahutusasutustes ja mujal kehtiva kella 23 sulgemisaja piirangu. “Omikroni-tüvi on Eestisse jõudnud ja levib jõudsalt. Seetõttu ei saa valitsus kella 23 sulgemisaja piirangut püsivalt maha võtta,” ütles peaminister Kaja Kallas. “Küll aga otsustasime riske teadvustades teha erandi aastavahetusele ja sellele järgnevale lau­päevale, kuid ainult nendeks kaheks õhtuks.”
Peaminister ütles, et koroonaaeg on olnud paljudele keeruline ning mõistetav on suur soov aasta­vahetus pidulikult vastu võtta. “See erand on tänu kõigile tublidele Eesti inimestele, kes on käitunud vastutustundlikult ja hoolsalt vaktsineerinud. Erand ei tähenda, et viirus nendel kahel õhtul jätkuvalt ei leviks. Seega panen kõigile, kes otsustavad aasta­vahetuse veeta avalikes paikades, südamele, käituda eriti vastutustundlikult iseenda ja kõigi teiste kaitseks. Väga oluline on esimesel võimalusel ära teha ka tõhustusdoos, mis uuringute andmetel annab oluliselt tugevama kaitse omikroni-tüve vastu,” soovitas peaminister.
HIIU LEHT

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411