Teisipäev, november 16, 2021
 

Politsei otsis Kärdlas kadunud naist

Pühapäeva, 14. novembri varahommikul kella kolme ajal avaldas PPA Lääne prefektuur teate, milles palus abi Kärdlas kadunud 46aastase naise leidmiseks. Teates öeldi, et lähedastel oli naisega viimane kontakt laupäeva lõunal kella 15 ajal. Pärast seda lahkus ta oma kodust Kärdla linnas ning tema asukoha kohta puudus edasine info. Politseiteates kirjeldati naise välimust ja rõivastust ning öeldi, et pigem hoiab ta omaette ja kontaktidest võõrastega proovib hoiduda. Ühtlasi palus politsei kõigil, kes kirjeldatud naist näinud või teavad tema asukohta, anda sellest märku hädaabinumbril 112 või Moonika Raudsepa telefonil. Kolm tundi hiljem tuli teade, et naine leiti kodu lähedalt üles ja temaga on kõik korras.

HIIU LEHT

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411