Teisipäev, november 30, 2021
 

Kodanikupäeva aumärgi pälvis Riina Tamm

Sandra Roosna
Siseminister Kristian Jaani andis kodanikupäeva puhul aasta kodaniku tiitli Irja Lutsarile ja kodanikupäeva aumärgid 15 aktiivsele kodanikule, kes edendavad elu eri paigus üle Eestimaa. Hiiu maakonnast pälvis kodanikupäeva aumärgi SA Hiiumaa Haigla juhatuse liige Riina Tamm.
Riina Tamm on aastaid juhtinud Eesti kõige väiksema üldhaigla tööd ning hoolitsenud selle eest, et hiidlastele kui ka turistidele oleks Hiiumaal alati tagatud arstiabi. Viimased kaks aastat on ta oluliselt panustanud COVID-kriisi lahendamisse saarel, taganud testimise, vaktsineerimise (sh vaktsineerimiskiirabi) ning loomulikult ka ravi. “Ta leiab alati lahenduse, ka olukordades, kui parvlaev ei sõida või helikopter ei lenda. On märkimisväärne, et väikseim üldhaigla suudab jätkuvalt tagada ka sünnitusabi saarel,” märgitakse Hiiumaa valla kodulehel.
Aasta kodaniku au­nimetust anti sel aastal välja 19. korda. Kodaniku­päeva aumärke anti sel aastal juba 24. korda. Tänavu esitati komisjonile 31 ettepanekut aumärgi andmiseks.
HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411