Reede, november 26, 2021
 

Kaks autot sõitis libedaga kraavi

Esmaspäeval, 22. novembril kella 16 paiku juhtus liiklus­õnnetus Sigala külas. Tõenäoliselt libeduse tõttu kraavi sõitnud autol likvideerisid päästjad süttimisohu ning tõmbasid auto taas ratastele. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.
Kolmapäeval, 24. novembril kella 10 ajal hommikul sõitis Selja külas libeduse tõttu kraavi sõiduauto. Päästjad aitasid madalasse kraavivette sõitnud autost redeli abil, kuiva jalaga, välja kaks reisijat. Kumbki õnnetuses vigastada ei saanud. Päästjad tõmbasid ka auto teele tagasi.

 

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411