Reede, november 26, 2021
 

Hiiukala pidas plaani

Möödunud nädalal toimus uues Hiiumaa spordihoones maakonna kalurite ühenduse MTÜ Hiiukala üldkoosolek. “Ülkoosolek seadis paika plaanid rahastus­perioodi lõpetamiseks,” ütles MTÜ Hiiukala tegevjuht Tuuli Tammla.
Ühing plaanib järgmise aasta veebruaris taotlusvooru summas üle 517 000 euro, millest suurim eel­arvesumma, 318 000 eurot kulub sadamate uuenda­miseks. Kokku on ühing ettepaneku teinud 2,76 mil­-
joni toetuseuro määra­miseks.
Lisaks raha­jaotuse strateegia muutmisele ja järgmise taotlusvooru planeerimisele otsustas ühingu üldkoosolek pikendada juhatuse liikmete Ilmi Aksli ja Andrus Maide volitusi veel kolmeks aastaks. Lisaks Akslile ja Maidele kuuluvad juhatusse Ants Saarnak, Indrek Kääramees, Marko Pruul, Tõnis Teemets ning juhatuse esimees Heino Kalmus.

HIIU LEHT

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411