Teisipäev, oktoober 12, 2021
 

Vallavanema perre sündis tütar

Praegu lapsepuhkusel Hiiumaa vallavanemat Reili Randa asendava Hergo Tasuja ja tema elukaaslase Anu Tammearu perre sündis laupäeval tütar. Rõõmsast sündmusest andis
Tasuja sõpradele teada oma FB kontol: “Väike printsess, 9. oktoober. Minu kõige tähtsam number ei ole hetkel sugugi valimisnumber. Hoopis 09.10.2021 ja 06:16. 54 ning 3690. Hetkel puhkame ja taastume kenasti kolmekesi.” Postitus kogus kiiresti ligi pooltuhat meeldimist ja paarsada õnnesoovi.
Hergo Tasuja jaoks on tütar, kelle nime vanemad veel enda teada jätavad, esimene laps, peres sirguvad veel tütar ja kolm poega.
Lapseootusest on teatanud ka Hiiumaa vallavanem Reili Rand ja tema elukaaslane Priit Koff. Nende esimene tütar Friida sündis mullu 24. jaanuaril. Tollal oli Reili Rand Eestis üleüldse teine vallavanem, kes ametis oleku ajal lapse sünnitas ja lapsepuhkusele läks. Esmalt oli sellega isegi väike segadus, millistel tingimustel vallavanem lapsepuhkusele minna saab ja kes tema asemele tuleb.
Parasjagu harjumatu ja uudne oli ka nimetus vallavanema asendaja. Just asendaja, mitte asetäitja ega kohusetäitja. Seni on Reili Rannal olnud kaks asendajat, eelmise aasta 1. jaanuarist Toomas Rõhu ja mullu 1. oktoobrist Hergo Tasuja.
HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411