Reede, oktoober 8, 2021
 

Uudiseid mitmelt kabevõistluselt

Eesti meistrivõistlustel vene kabes juunioridele (sündinud 2002 ja hiljem) mängis kaasa Kätlin Mast, kes on veel kadettide vanuseklassis. Osales üheksa neidu, Kätlin jagas kolmandat kuni viiendat kohta ja arvuti andis talle neljanda koha. Võitjaks tuli Triinu Jalg Jõgevalt.

Kätlin Mast mängis ka Jõgeval Jõudi 2021. aasta meistrivõistluste noorteturniiril, kus ta sai kümne mängija hulgas viienda koha. Sealhulgas kadettide klassis kabetas ainult kaks neidu ja Kätlin oli neist parim. Täiskasvanute turniiril oli 22 osalejat ja Taivo Rist sai kaheksanda koha.

Eesti meistrivõistlustel pisikadettidele (sündinud 2011 ja hiljem) mängis
12 poissi ja Tevor Küttim sai seitsmenda koha. Tüdrukuid mängis seitse ja Lisanna
Rohtvee sai kuuenda koha.

 

Raivo Rist

Hiiumaa Kabeklubi

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411