Teisipäev, oktoober 5, 2021
 

TÕN algab Õpitunniga

ERAKOGU
Kolmapäeval algab taas täiskasvanud õppija nädal ehk TÕN, mis populariseerib elukestvat õpet ja tutvustab õppimisvõimalusi täiskasvanutele. Nädal algab üleeestilise Õpi­tunniga, mille raames kutsutakse kõiki, olenemata asukohast, ühe tunni jooksul õppima midagi uut.
Oma Õpitunni saab registreerida ja kogu TÕNi kavaga tutvuda veebilehel andras.ee
Reedel, 8. oktoobril kuulutatakse maakondlike laureaatide seast välja aasta õppija, aasta koolitaja ja aasta õpitegu. Aasta õppijasõbralik tööandja kuulutatakse välja 14. oktoobril. TÕN toimub Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andras eestvedamisel koostöös kohaliku tugivõrgustikuga.
Alates selle aasta algusest koordineerib tegevust Hiiumaal ametikooli täiendus­õppe juht Jane Üksik, varem tegid seda Aira Toss ja Pilleriin
Kannel.

KATI KUKK

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411