Teisipäev, oktoober 5, 2021
 

Poes käinud Berta jõudis koju

Erakogu
Kai Rakkaselg postitas Facebooki grupis Hiiumaa Heaks toreda pildi sõbralikust koerast, kes oli omapäi otsustanud Keskväljaku Konsumisse tulla. “Tuuseldan väljaku konsumis, kas keegi tunneb mind ära, olen juba arvegi peremehele teinud,” teatas ta lustaka sisuga postituses.
Korra oli postituse lugejate seas kahtlus, et ehk on tegu Miaga, kuid siis tuli teade, et Berta, kes käis veidi seiklemas, on kodus tagasi. Vähem kui 50 minutiga sai valla keskkonnaspetsialist Kadri Randmaa saata välja teate: “Koera omanik leitud.”

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411