Reede, oktoober 15, 2021
 

Võrkpallurid välismaal

netzhoppers.org
Pealkirja all “Võrkpallurid välismaal: Teppan, Miilen ja Kaibald mängisid resultatiivselt”, tegi sport.err.ee teisipäeval ülevaate välismaal pallivate võrkpallurite mängudest.
Teiste seas märkis spordirubriigi toimetaja Siim Boikov, et Saksamaa meeste meistriliigas sai Stefan Kaibaldi tööandja Königs Wusterhauseni Netzhoppers kirja 2:3 (24:26, 30:28, 25:20, 17:25, 10:15) kaotuse Dürenilt, kuid Kaibaldilt tuli hooaja teises liigamängus suurepärane esitus – nurgaründaja tõi
17 punkti (+10).
“Lõppenud nädalal tegid debüüdid kohalikes meistri­liigades ja madalamates liigades mitmed meie võrkpallurid. Mitmed eestlased kerkisid oma klubides olulistesse rollidesse ja hoidsid Eesti lippu kõrgel,” võttis toimetaja kümnekonnas riigis mängiva ligi 30 mängija, kelle seas nii nais- kui meesvõrkpallureid, töönädala kokku. Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Stefan Kaibald siirdus sel hooajal esmakordselt välismaale, asudes mängima Saksamaa kõrgliigaklubis Königs Wusterhauseni Netz­hoppersis. 24aastane ja 193sentimeetrine Kaibald, keda peetakse kaitsva suunitlusega nurgaründajaks, mängis eelmistel hooaegadel Tartu Bigbankis ja tuli tänavu ka Eesti meistriks.
HIIU LEHT

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411