Reede, oktoober 1, 2021
 

Kabeuudiseid EMilt

Septembris toimusid Jõgeval Euroopa meistrivõistlused vene kabes. Võistlus algas välkkabega, kus 19 naise hulgas pidi Hiiumaa Kabeklubi esindaja Marika Azojan leppima 18. kohaga. Eesti naistest oli parim Jõgeva neiu Merilii Jalg kuuendana. Meestest oli 33 osavõtja hulgas Arno Uutma kaheksas.

Kiirkabes läks Marika Azojanil paremini, ta sai 18 naise hulgas üheksanda koha, Merilii Jalg oli Eesti parimana seitsmes. Peeti ka võistkondlikku arvestust, kus võistkonnas kaks naist. Selles arvestuses said Eesti naised Valgevene järel tubli teise koha. Mehi mängis kiirkabet 34. Eesti paremad olid Urmas Väärtnõu 18 ja Arno Uutma 21 kohal.

Põhiturniiril pika mõtlemisajaga mängis 16 naist. Marika Azojan sai Eesti parimana tubli seitsmenda ja Kaari Vainonen
11. koha. Meeste põhiturniiril mängis 26 meest. Arno Uutma tuli esialgu viiendaks, aga kaheksa paremat mängis finaalis, kus Uutma jäi kaheksandaks. Teiste eestlaste kohad: Urmas Väärtnõu 12, Kaljo Siimer 19, Priit Lokotar 20, Uno Plakk 22, Keir-Christian Sugul 23, Algo Laidvee 24.

 

Raivo Rist

Hiiumaa kabeklubi

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411