Reede, oktoober 15, 2021
 

EELK tänas teenete eest

Harda Roosna | Hiiu Leht
Pühapäeval, 10. oktoobril toimunud lõikuspüha pidulikul tänujumalateenistusel Tallinna piiskoplikus toomkirikus kuulutati välja EELK tänavused tunnustused. EELK III järgu teeneteristi pälvisid Hiiumaa kogudustes töötanud kirikumuusik, flöödi- ja plokkflöödiõpetaja Anne Jalakas ning saare koguduste kaastöötaja ja toetaja Tarmo Mänd.
Titulaarpraosti aunimetuse sai emeriitõpetaja, teoloogia­doktor Toomas Paul, olles seitsmes EELK vaimulik, kes seda tiitlit kannab.
Teeneteristiga, millel on I, II ja III järk, tunnustati 19 isiku panust,  tunnusmärgi, -medali , aukirja ja tänukirjaga tänati 90 kirikutöö tegijat, toetajat ja vabatahtlikku abilist Eestist ja välismaalt.
KATI KUKK

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411