Teisipäev, september 21, 2021
 

President Kaljulaid avas oma ametiaega kokku võtva fotonäituse

Mattias Tammet
President Kersti Kaljulaid avas reedel jääkeldri kõrval A. Weizenbergi tänaval oma ametiaega kokku võtva avaliku fotonäituse.

Teiste seas on näitusel üks foto ka Hiiumaalt, vabariigi presidendi 2020. aasta Hiiumaa ringsõidult Salinõmme sadamast ühepäeva kodukohvikust Ahvena-Havanna.

“Minu jaoks kannavad need pildid lisaks mälestustele paljudest kohtumistest ja tehtust ka tähendust nendest inimestest, kes on kõigi nende ametis oldud aastate vältel toetanud mind selles töös,” sõnas president Kersti Kaljulaid.

27 fotost koosnev näitus annab pildilise ülevaate presidendi tööst. Näha saab näiteks fotosid presidendi ametisse astumisest, ametiaja kestel toimunud kohtumistest nii Eestis kui visiitidel välisriikidesse. Näitusega on võimalik tutvuda järgnevate nädalate vältel.

Enamuse fotode autor on Vabariigi Presidendi Kantselei kommunikatsioonispetsialist Mattias Tammet. Samuti on väljapanekus fotograafide Andres Puttingu ja Arno Mikkori ning ka Taavi Linnamäe ja Timo Palo fotosid.

 

Toimetaja

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411