Reede, september 24, 2021
 

Kärdla Konn seikles Käinas

Sveta Aug
Teisipäeval, 21. septembril korraldasime teist aastat kogu­pere seiklusmängu Kärdla Konn, sedakorda seikles konn Käinas. Mängu viis läbi Naiskodukaitse Hiiumaa jaoskond ning meie soov oli kutsuda peresid ja sõpruskondi koos aega veetma läbi aktiivse tegevuse, samas tutvustada meie organisatsiooni.
Mängurada koosnes kuuest punktist, millest neli sisustasid naiskodukaitsjad ja kaitse­liitlased, oma mängupunkti­dega olid väljas nii päästeteenistuse Käina komando kui politsei- ja piirivalveameti esindus. Osalejad said panna proovile nii enda füüsilise võimekuse kui nuputada mõtlemis­ülesannete kallal. Ja muide, kolmanda klassi jalgrattaeksam oli komistuskiviks ka mõnele lapsevanemale.  Kokku käis rajal poolsada inimest ja üks neljajalgne sõber. Rada oli umbes kahe kilomeetri pikkune ja kõigile jõukohane. Pärast seiklusmängu sai ennast turgutada sooja tee ja maitsva kringliga.
Järgmisel aastal hüppab konn juba uues kohas.

Anni Leiger
naiskodukaitse tegevliige

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411