Teisipäev, august 17, 2021
 

Üks karikas viidi ülemere, teine veel kaugemale

Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Laupäeval selgitati Kärdla staadionil toimunud väga võistlustihedal võrkpallipäeval 64. Hiiumaa võrkpalliturniiri karikavõitjad – turniiri suured karikad läksid üks Läänemaale, teine Võrumaale.

Meeste arvestuses võitis turniiri suure karika Märjamaa SK meeskond, kes väga tasavägises finaalmängus suutis kolmandas geimis jagu saada üle Eesti kokku pandud Määrdetiimist, milles mängis ka meie Robin Valting.

Korraldajatele valmistab alati suurt rõõmu kui võitjad – seekord siis Märjamaa meeskond – Hiiumaa maakonnalehe turniiril välja pandud karikaga juubeldavad. Äärmiselt sümpaatne oli seekord vaadata ka Määrdetiimi lohutusringi enne teise koha medalite ja auhindade kättesaamist.

Vahva lugu juhtus seekord naiskondadega. Kui allakirjutanu oli lipu heiskamise järel fotoreporterina staadionil esimest pildiringi tegemas, hakkas silma ererohelistes särkides Lasva naiskond, kes juba enne turniiri algust ühispilti tegi. Küsisin naljaviluks, kas võidunaiskond teeb juba ette pildi ära ja sain kooris jah-vastuseid. Nali naljaks, aga nii läkski. Kaugelt Võrumaalt 64. Hiiumaa võrkpalliturniirile koguni kahe naiskonnaga tulnud Lasva üks tiime, Lasse Mööblipood, sai raskes kolmegeimilises mängus võidu Vega naiskonna üle ning võidukarika endale – ja, oh seda juubeldamist!

Tänavu esmakordselt välja antud Hiiu Lehe peatoimetaja auhind, 100 eurot läkski Lasva ühisnaiskonna noorimale mängijale.

Kokku osales tänavusel, 64. maakonnalehe turniiril 15 meeskonda ja 14 naiskonda, kas koroonapiirangute tõttu või mõnel muul põhjusel jäi tulemata kaks meeskonda ja üks naiskond. Kohal polnud ka mõlemaid mulluseid võitjaid, seetõttu usaldati turniirilipu heiskamine erandkorras hoopis allakirjutanule ja mängijaid tervitama tulnud Hiiu vallavanema asendajale Hergo Tasujale.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411