Reede, august 6, 2021
 

Tõll lahkus BLRT laevatehasest

Parvlaev Tõll lahkus täna [5. augustil] kell 13.07 BLRT laevatehasest ja suundub Vanasadamasse, kus jätkub intsidendiga seotud seadmete kontroll, teatas AS Tallinna Sadam eile.

TS Laevade juhatuse liikme ja laevandusvaldkonna juhi Guldar Kivro sõnul on parvlaeva Tõll välised parandustööd tehtud ning järgnevad laeva katsetused. “Tõllule pandi uus ramp ning uued visiiri hüdraulilised silindrid, vahetati osaline umbreeling ja testiti visiiri funktsionaalsust. Lisandusid metallitööd, puhastamine ja värvimine,” loetles Kivro ja tänas laevaremonditehast kiire ja korraliku töö eest.

Parvlaevaga Tõll juhtus 16 päeva tagasi Kuivastu sadamas õnnetus, mistõttu oli laeval vaja välja vahetada ramp ehk pealesõidutee laevale ja visiiri kergitavad hüdrosilindrid, mis muutusid kokkupõrke tagajärjel kasutuskõlbmatuks. Niisamuti oli vaja asendada laeva peateki ääres olev kaitserinnatis uuega.

TS Laevad teatel juhtus 21. juuli õnnetus Kuivastu sadamas tehnilise rikke tõttu. Tehnilise rikke täpsemaid põhjuseid uuritakse edasi Vanasadamas. Praeguste plaanide kohaselt asub laev taas Virtsu-Kuivastu liinile teisipäeval, 10. augustil.

2x HIIU LEHT

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411