Teisipäev, august 10, 2021
 

Politsei otsis kadunud naist

Politsei palus neljapäeval, 5. augustil kaasabi, selgitamaks 64aastase Sirje asukohta, kes sama päeva hommikul oli teadmata suunas lahkunud enda kodust Käina osavallas. Pereliikmed teatasid, et neil oli temaga viimane kontakt hommikul kella 10 paiku. Politseinikud suhtlesid naise lähedastega ja kogusid infot selle kohta, kuhu ta võis minna. Samuti kontrollisid politseinikud kadunud naise kodu lähedusse jäävat ala ning vaatasid üle ka ümberkaudsed teed. Samuti otsisid teda liinibussi(de)st.

“Politsei koos vabatahtlike ja pereliikmetega otsis eile naist tema kodu ümbrusest ning läbi kammiti ka kodulähedane mets. Otsingutesse kaasasime ka PPA kopteri ja otsingukoera. Täna [reede] hommikul otsingud jätkusid,” kirjeldas Kärdla politseijaoskonna välijuht Juta Lepvalts.

Järgmisel päeval, kella 15.30 ajal tuli PPA rõõmusõnum, et naine on leitud elusa ja tervena.

“Õnneks leidsid lähedased Sirje täna [6. augusti – toim] lõuna paiku oma kodu lähedusest elusa ja tervena üles,” teatas Lepvalts ja tänas kõiki, kes aitasid naist otsida.

PPA suhtub kadunud inimeste otsingutesse suure tõsidusega. Näiteks kadus mullu juuni alguses Kärdlas elanud 72aastane mees. Aktiivsed otsingud, mis kestsid mitu kuud, tulemusi ei andnud ja mehe säilmed leiti alles üheksa kuud hiljem, tänavu märtsi algul.

Seepärast paneb politsei inimestele südamele, et pikemaks ajaks kodunt lahkudes tuleks alati lähedastele või tuttavatele sellest teada anda, et neid teadmatusest mitte muretsema panna.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411