Teisipäev, august 3, 2021
 

Eakas juht põhjustas liiklusõnnetuse

Harda Roosna
Pühapäeval, 1. augustil kella 13.40 ajal päeval juhtus liiklusõnnetus Heltermaa-Kärdla-Luidja maantee 44. kilomeetril, kus 79aastane naine kaldus sõiduautoga Škoda Octavia vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Hilux, mida juhtis 52aastane mees. Sõiduki Škoda juht ja kaasreisija, 80aastane mees toimetati Hiiumaa haiglasse. Õnnetuskohta näinud politseinik ütles, et pilt sündmuskohal ei olnud ilus, õnneks ei olnud hukkunuid, küll aga viidi inimesi haiglasse.

Politsei sulges tundideks Kõrgessaare alevikust mööda viiva teelõigu ja liiklus suunati ümber Kõrgessaare aleviku kaudu.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411