Reede, august 6, 2021
 

Eakas juht põhjustas liiklusõnnetuse

PPA
PPA
PPA
Pühapäeva, 1. augusti päeval juhtus Kõrgessaares, Heltermaa-Kärdla-Luidja maantee 44. kilomeetril inimkannatanutega liiklusõnnetus, kus eakas juht kaldus vastassuuna­vööndisse ja põrkas kokku vastutulnud sõidukiga.
Kärdla politseijaoskonna arestimaja juhtivpolitseinik Gea Salumaa selgitas, et kokku põrkasid mootorsõidukid Toyota Hilux ja Škoda Octavia. Esialgsetel andmetel kaldus sõiduautot Škoda juhtinud 79aastane naine vastassuuna­vööndisse ning sõitis otsa sõidukile Toyota, mida juhtis 52aastane mees. Sündmuskohalt viidi haiglasse viis kannatanut, kellest üks oli laps. Liiklusõnnetuses osalenutel tuvastati kergemaid kehavigastusi, haiglasse jäeti jälgimisele 79aastane naine ja 80aastane mees. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Kokkupõrke tagajärjel deformeerusid mõlemad sõidukid täielikult.
Avariipaiga fotodelt on näha, et kokkupõrge oli nii tugev, et Škoda Octavia lõi ligi kolm tonni kaaluva reisikaubiku Toyota Hilux kraavi külili.
Hiiu Lehe allika andmetel kandis õnnetusse sattunud Toyota Hilux Saksamaa numbri­märki ja Škoda Octaviaga sõitsid suvehiidlased.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411