Teisipäev, august 10, 2021
 

Aitäh, Boris Lehtlaan!


Erakogu
Eelmisel teisipäeval andis Kärdla sadama Kuursaalis pensionäridele kontserdi Kärdlas sündinud hiidlane Boris Lehtlaan. Kutse, tulla Kärdla pensionäridele laulma, saatis talle Lembit Sauer. Boris Lehtlaan oli sellega kohe nõus, sest tema enda sõnul tuleb ta Hiiumaale alati väga hea meelega esinema. Nooruslik vanameister haaras oma armastatud lauludega kohe kogu saali kaasa. Kolm tundi kohalolijate noorusaja lauludega möödus kiiresti. Laulude vaheajal meenutati ühiselt nooruspõlve. Kontserdi lõpp oli väga meeleolukas – kuulajad laulsid püsti seistes kaasa. Suur tänu ka helimeistrile Heino Veanesele! Samuti täname šampanjabaari Kork pererahvast hea vastuvõtu eest!

Kontserdikuulaja
Toimetusele on autori nimi teada.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411