Teisipäev, juuli 6, 2021
 

Vilistlaspeol esineb Tüür

Kärdla põhikooli, Kärdla ühisgümnaasiumi ja Kärdla keskkooli endisi õpilasi ja töötajaid oodatakse kokkutulekule ja õhtusele galale 21. augustil.

Päeval saab külastada koolihooneid, et meenutada vanu aegu. “Oma koolist tasub läbi käia, kuna suvel algab uue koolimaja ehitus ja aasta pärast avaneb Uuel tänaval hoopis teine vaatepilt,” teatab huvijuht Elise Liias kooli kodulehel.

Vilistlaste piduõhtu peetakse Kärdla sadamas Yachts Service ellingus, kus muusikalise avanumbri teeb maailmanimega helilooja Erkki-Sven Tüür. Muusika-lainel jätkab Karmen Telvik duo, külalisesinejana astub üles Uku Suviste bändiga.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411