Reede, juuli 23, 2021
 

Hausma supluskoht valmis

Kati Kukk
Kärdla populaarses supluskohas Hausma tee alguses pääseb nüüd kaldanõlvast ujuvsillale mööda treppe ja istumiskohti on senisest rohkem. Uus riietuskabiin toodi kohale juba suplushooaja alguses. Laiad puidust trepid toetuvad betoontugedele, betoonjalgadel seisavad ka uued pargi- ja lamamispingid, millel istumisosa on puust. Randa on alles jäänud võimalus laskuda mere äärde ka teerada pidi. Loodetavasti luuakse edaspidi juurdepääsuvõimalus ka neile, kel liikumisraskused või kes lapsekärudega randa tulevad.

Hiiumaa vald teeb sel aastal uuendusi seitsmes supluskohas: Hausmal, Luidjal, Liivalaukal, Kassaris, Lussuliival, Mangul ja Kärdlas Rannapaargu juures. Kokku paigaldatakse 14 riietuskabiini, 14 seljatoega pargipinki, 11 piknikukomplekti, 7 infotahvlit ja 13 lamamispinki. Rannamööbli disaini ja teostuse autor on kohalik ettevõte OÜ Concrete Products ja riietuskabiinid hangitud OÜlt Clemson. Projekti “Hiiumaa supluskohtade arendamine kasutajasõbralikuks” kogumaksumus on ligi 67 000 eurot, millest maakondade arengu-strateegia elluviimise toetusmeede katab u 50 000 eurot.

 

KATI KUKK

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411