Reede, juuli 30, 2021
 

Anne Golubi mälestusvõistlused

Erakogu
Eelmise aasta 27. septembril lahkus meie hulgast Emmaste kooli kauaaegne õpetaja ja Emmaste valla spordihing Anne Golub. Meenutamaks tema mälestust korraldame 7. augustil Emmaste kooli staadionil mälestusvõistluse. Võistluse avamine on kell 10 Anne Golubi tänupingi juures kooli spordi-hoone ees. Kella 10.30-st algavad sportlikud alad staadionil. Kavas on naiste ja meeste 100 meetri jooks, kaugushüpe, kuulitõuge ja 4 x 125 meetri teatejooks kaks naist + kaks meest. Noored võistlevad koos täiskasvanutega. Ootame avamisele kõiki Emmaste kooli praegusi ja endisi õpetajaid, õpilasi ja kogu Hiiumaa spordirahvast.

Võistluse korraldavad Emmaste osavald, Emmaste spordiklubi ERNST, Hiiumaa Spordiliit ja Hiiumaa spordiaktiiv. Kaasatud on ka orkester Emmaste puhkpill, mida juhatab Toomas Paap.

EDA TÄRK

peakorraldaja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411