Teisipäev, juuni 15, 2021
 

Tule vaatama: Kärdla Race juba sel reedel!

Kati Kukk | Hiiu Leht
..Käes on neljapäeva õhtupoolik, Kärdla sadamas keeb elu nagu kuumas katlas. Jahtklubi Dago eestvedamisel on kokku tulnud Black Team Estonia surfarid, Sõru Merekooli vabatahtlikud, Hiiumaa sadamate usinad töötajad ning Yacht Service`i meistrimehed. Pool aastat ettevalmistusi on jõudnud finaalini ja jäänud on vaid viimased lihvid, et avada sel reedel, 18. juunil kell 13 Eesti purjetamise karikasarja kolmas etapp, Kärdla Race, mis on ühtlasi suurim purjetamisvõistlus, mis seni Hiiumaal toimunud on.

Jahtklubi Dago klubiülem Kai Kallas ütles, et võistlusele on oodata kuni 200 noort sportlast erinevatest jahtklubidest üle Eesti. Võistlemas on kolm paadiklassi: Optimist, Zoom 8, Laser 4.7, just nendes klassides sõidavad Hiiumaa lapsed ja noored. Võistlus on kohalikele toetajatele ja huvilistele kaldapealselt jälgitav.

KATI KUKK

 

Sildid: , , , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411