Teisipäev, juuni 22, 2021
 

TS Laevad 10 miljonit reisijat täis

TS Laevad
Parvlaevaga Piret Kuivastust Virtsu sõitnud reisija tegi reedel, 18. juunil ajalugu, olles TS Laevade läbi aegade 10miljones reisija. Uhke tiitli puhul tulid reisijat õnnitlema TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer ja parvlaeva Piret kapten Ringo Koppel. “Oleme ületanud olulise verstaposti, mis väärib kindlasti tähistamist. Rõõm on meie läbi aegade 10miljonendat reisijat õnnitleda,” sõnas TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer.

TS Laevade 10miljonendaks reisijaks osutus Salva kindlustuse edela regiooni juht Andres Sooniste. “Sõidan parvlaevadega tööasjus üsna tihti, alates TS Laevade opereerimise ajast olen teinud kokku ligikaudu sada reisi. Auväärt tiitli üle olen rõõmsalt üllatunud,” kommenteeris Sooniste.

TS Laevade 10miljones reisija ostis pileti 18. juunil kell 15.15 Kuivastust Virtsu väljunud reisile e-teenindusest praamid.ee

Esimene 5miljonit sai rutem täis

TS Laevad alustas mandri ja suursaarte vahel opereerimist 1. oktoobril 2016. Hiidlane Allan Tamm, kes parvlaeval Leiger reisis Rohukülast Heltermaale, sai 5miljonenda reisija tiitli 24. jaanuaril 2019.

Esimene 5 miljonit reisijat täitus seega 2 aastat 3 kuud ja 24 päeva peale liinide teenindamise algust, järgmise 5 miljoni üleveoks kulus 2 aastat 4 kuud ja 25 päeva. Seega sai esimene 5 miljonit reisijat ettevõttel täis ühe kuu ja ühe päeva võrra kiiremini kui järgmine.

Oma mõju võis olla 2020. aasta 12. märtsil vabariigi valitsuse välja kuulutatud eriolukorral, kui saarte ja mandri vahel liikumisele seati piirangud, mis kestsid kaks kuud ja kuus päeva ning lõppesid 18. mail.

Alates 1. oktoobrist 2016 kuni 18. juunini 2021 on TS Laevad teinud Virtsu-Kuivastu ja Rohuküla-Heltermaa liini peale kokku üle 95 000 reisi ning teenindanud täpselt 10 miljonit reisijat.

Toimetaja HARDA ROOSNA

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411