Esmaspäev, juuni 21, 2021
 

SUVENÄDAL: Hiiumaa teatrisuvi tuleb võimas

14 lavastust, 6 erinevas kohas, kokku 34 etendust 57päevase ajavahemiku ehk vähem kui kahe kuu jooksul. Sellise kokkuvõtte tegi Hiiu saare tänavusest teatrisuvest Tuuli Tammla, kes vabatahtlikuna hoiab ülal saare sündmuste veebilehte hiiumaa.events Avalöök antakse 26. juuni kell 15 algava kogupereetendusega “Röövel Hotzenplotzi suvine ringreis” Kärdla laululaval. Kõikide ülejäänud etenduste algus on kell 19. Tavapärase Kärdla laululava ja Kärdla kultuurikeskuse kõrval tehakse teatrit Soonlepa karjamõisas ja Käina kiriku varemetes, Kärdla sadamas asuvas Yachts Service ellingus ja täiesti uus koht on Kõpus asuv Pihla inspiratsioonitalu. Väärib märkimist, et tegu on ainult kutseliste teatrite ülesastumistega, millele võivad lisanduda harrastusteatrite etendused.

Kõigi etenduste loetelu leiab 18. juuni Hiiu Lehe suvelisas, Suvenädal. Enne etendusi teeme teatritegijatega juttu nii Nädalalõpu kui Hiiu Lehe veergudel, etenduste ajad leiab ka Suvenädala rubriigist “Kuhu minna Hiiumaal”.

HIIU LEHT

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411